Cadeaupakket

Een leuke tip voor Sinterklaas en Kerstmis! Een pakket van heerlijke geitenkaas en een bijpassend biertje! Heeft u wensen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Biologische geitenkaas jong

De jonge geitenkaas is zacht en romig van smaak. Dit komt omdat de kaas niet langer dan 4 weken gerijpt heeft. 

Biologische geitenkaas belegen

De belegen geitenkaas heeft een minimale rijping van 8 weken. Dit zorgt voor een iets pittigere smaak. De kleur van de kaas is dan vaak ook al wat donkerder dan van de jonge kaas.

Biologische geitenkaas oud

Vanaf 10 maanden kan de kaas worden gezien als oude kaas. Deze kenmerkt zich aan een sterke en pittige smaak. De kaas is hierdoor zalmkleurig en iets droger.

Biologische geitenkaas overjarig

De overjarige kaas bij ons heeft een rijping gehad van wel 35 maanden! Deze kaas heeft in de kelders van abdij de Koningshoeven gelegen. Door de lange rijping heeft de kaas een sterke smaak en brokkelt deze af. 

Biologische geitenkaas fenegriek

Fenegriek is een soort kruid die door de kaas heen verwerkt is. De smaak van fenegriek kenmerkt zich door een walnotensmaak. 

Biologische geitenkaas zontomaat

Deze heerlijke kaas die ook lekker is tijdens de wintermaanden kenmerkt zich door de zongedroogde tomaat en Italiaanse kruiden die er doorheen verwerkt zijn, wat zorgt voor een frisse smaak. 

Biologische geitenkaas Isid'or

Geen zorgen, je krijgt er geen kater van, maar er zit wel bier in! Het bier La Trappe Isid'or is gemengd door de kaas waardoor er een heerlijke smaak ontstaat.  

Verse geitenkaas in olie

Deze verse geitenkaasjes zijn afkomstig van zuivelboerderij Geitengeluk. De kaasjes zijn gedompeld in verschillende kruiden en in olie gehouden waardoor de houdbaarheid langer is!

Geitenkwark

Ook de geitenkwark is afkomstig van zuivelboerderij Geitengeluk. Deze kwark heeft goud gewonnen tijdens de Cum laude awards zuivel en zachte geitenkaas 2018! De kwark is verkrijgbaar in de smaken naturel en appel/rozijn/kaneel.

Verse scharreleieren

De eitjes die in de automaat liggen zijn een gedeelte van eigen kippen, maar ook van de Kakelhoeve in Spoordonk!